X

Ipason Voor thuis

Of het nu gaat om gamen, studeren, werken of het streamen van full HD video. Het kan allemaal met een All-in-One PC van Ipason.

Wil je graag een stijlvol model uit de Elite serie? Of heb je behoefte aan meer grafische kracht uit de Migrate Serie? De All-in-One modellen van Ipason komen tot hun recht binnen ieder gezin.

Advies op maat nodig: zie 'Mijn Ipason'

Jouw Ipason

Ipason

Elite2.2+ (23.6" | i3-8100 | 8G | 240G SSD)

Met een gebogen 23,6" Full HD scherm en een i3-8100 processor heeft de elite 2.2 een configuratie die voldoende is voor het uitvoeren van de meest voorkomende taken zoals het surfen op het web, e-mail, social media of het afspelen van Full HD video en daarnaast nog genoeg over houdt voor het verwerken van zwaardere data last. Of zelfs voor het spelen van games zoals RocketLeague, LPL ofSims4. De elegante vormgeving zorgt ervoor dat deze pc gezien mag worden in ieder kantoor of woonkamer.

Thuis
Kantoor
Gaming
Ipason

MigrateM.3 (G5400/4G/240G SSD)

Met een Intel Pentium G5400 processor, 4Gb RAM geheugen en een opslag capaciteit van 240G SSD is de mini desktop een ideale vervanging van uw bestaande desktop. Natuurlijk beschikt de Migrate M over alle noodzakelijke aansluitingen. Zoals USB, HDMI, COM en Ethernet.
Door het compacte formaat en het geruisloze en energie zuinige gebruik wordt deze PC de stille kracht van ieder in uw huis of op kantoor.

Thuis
Kantoor
Gaming
Ipason

MigrateM.1 (i5-8400 | 16G | 1T SSD)

Met een Intel i5-8400 processor, 16G RAM geheugen en een opslag capaciteit van 1T SSD
kan deze mini desktop met recht een powerhouse genoemd worden. Natuurlijk beschikt de Migrate M over alle noodzakelijke aansluitingen. Zoals USB, HDMI, COM en Ethernet.
Door het compacte formaat en het geruisloze en energie zuinige gebruik wordt deze PC de stille kracht van ieder kantoor.

Thuis
Kantoor
Gaming

Mijn Ipason Advies op maat

Welke computer past het best bij mij?

Helaas is dit geen makkelijke vraag. De keuze voor de juiste processor, werkgeheugen, opslag of grafische ondersteuning kan best lastig zijn als je niet dagelijks met deze materie bezig bent.

Bij de perfecte computer is de configuratie afgestemd op het software gebruik. En dit is natuurlijk voor iedereen net weer even anders. Laat ons weten welke software jij gebruikt of welke spellen jij speelt en we helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Advies op maat
Contact

Ipason Europe BV

Eusebiusbuitensingel 3
6828 HS Arnhem

T. +31(0)26 205 8088
E. info@ipason.nl

Juridische informatie

Algemene voorwaarden

Website door InterXL