X

Ipason Voor op kantoor

Heb je ook genoeg van die ronkende en trage desktop onder (of op!) het bureau. Genoeg van al die kabels en snoeren?

Met de All-in-One PC's of Mini-Desktops van Ipason heeft u een geruisloos, snel en opgeruimd alternatief.

Bekijk de onderstaande modellen of neem contact op via 'mijn ipason' voor advies op maat.

Jouw Ipason

Ipason

Elite2.2+ (23.6" | i3-8100 | 8G | 240G SSD)

Met een gebogen 23,6" Full HD scherm en een i3-8100 processor heeft de elite 2.2 een configuratie die voldoende is voor het uitvoeren van de meest voorkomende taken zoals het surfen op het web, e-mail, social media of het afspelen van Full HD video en daarnaast nog genoeg over houdt voor het verwerken van zwaardere data last. Of zelfs voor het spelen van games zoals RocketLeague, LPL ofSims4. De elegante vormgeving zorgt ervoor dat deze pc gezien mag worden in ieder kantoor of woonkamer.

Thuis
Kantoor
Gaming
Ipason

MigrateM.3 (G5400/4G/240G SSD)

Met een Intel Pentium G5400 processor, 4Gb RAM geheugen en een opslag capaciteit van 240G SSD is de mini desktop een ideale vervanging van uw bestaande desktop. Natuurlijk beschikt de Migrate M over alle noodzakelijke aansluitingen. Zoals USB, HDMI, COM en Ethernet.
Door het compacte formaat en het geruisloze en energie zuinige gebruik wordt deze PC de stille kracht van ieder in uw huis of op kantoor.

Thuis
Kantoor
Gaming
Ipason

BlackBox.1 (i5-9400F | 8G | 480G SSD | RTX2060)

Deze is voor de high-end gamers!!! De GeForce RTX™ 2060 wordt aangestuurd door de NVIDIA Turing™-architectuur waardoor nieuwe games en gamers niet alleen van geweldige prestaties kunnen profiteren, maar ook van de kracht van realtime raytracing en AI.
Met een 480Gb Solid State, 8Gb RAM en een Intel i5 9e generatie processor ben je gegarandeerd van een soepele game beleving. Het geavanceerde ventilatie systeem zorgt ervoor dat dit werkstation z'n hoofd koel houdt bij de uitvoering van de zwaarste taken.

Thuis
Kantoor
Gaming
€ 1055,-
Ipason

BlackBox.2 (i5-9600KF | 16G | 1TB | GTX1660Super)

De GeForce GTX 1660 SUPER is tot 20% sneller dan de originele GTX 1660 en tot 1,5x sneller dan de vorige generatie GTX 1060 6 GB. Het is een supercharger voor de populairste games van nu dankzij aansturing van de bekroonde NVIDIA Turing™ -architectuur en ultrasnel GDDR6-geheugen.
Samen met een SSD van 1Tb, een 9e generatie Intel i5 processor en 16 Gb RAM geheugen bent u klaar voor iedere uitdaging. De BlackBox.2 doet gewoon z'n werk!

Thuis
Kantoor
Gaming
Ipason

MigrateM.1 (i5-8400 | 16G | 1T SSD)

Met een Intel i5-8400 processor, 16G RAM geheugen en een opslag capaciteit van 1T SSD
kan deze mini desktop met recht een powerhouse genoemd worden. Natuurlijk beschikt de Migrate M over alle noodzakelijke aansluitingen. Zoals USB, HDMI, COM en Ethernet.
Door het compacte formaat en het geruisloze en energie zuinige gebruik wordt deze PC de stille kracht van ieder kantoor.

Thuis
Kantoor
Gaming

Mijn Ipason Advies op maat

Welke computer past het best bij mij?

Helaas is dit geen makkelijke vraag. De keuze voor de juiste processor, werkgeheugen, opslag of grafische ondersteuning kan best lastig zijn als je niet dagelijks met deze materie bezig bent.

Bij de perfecte computer is de configuratie afgestemd op het software gebruik. En dit is natuurlijk voor iedereen net weer even anders. Laat ons weten welke software jij gebruikt of welke spellen jij speelt en we helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Advies op maat
Contact

Ipason Europe BV

Eusebiusbuitensingel 3
6828 HS Arnhem

T. +31(0)26 205 8088
E. info@ipason.nl

Juridische informatie

Algemene voorwaarden

Website door InterXL