X

Dit is Ipason

Ons verhaal begint bij passie voor computers....

Over ons

Ons verhaal begint met een passie voor computers. De oprichters van IPASON bouwden hun eerste Game Pc's op de stapelbedden in hun studentenkamer.

Nu bijna 10 jaar later is de slaapzaal vervangen door een 43.000 vierkante meter grote productiefabriek en een totaal personeelsbestand van meer dan 600 medewerkers.

Onze gaming pc's zijn inmiddels de standaard geworden in de Aziatische e-sports community en maken snel naam in de internationale gaming wereld.

Naast de opkomst van de gaming-industrie hebben we onze productcatalogus met succes uitgebreid met hardware voor thuis- en kantoorgebruik, wat resulteerde in diverse internationale design en product awards.
Wij zijn het eerste nationale bedrijf met onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten in de computer industrie en bezitten nu meer dan 60 gepatenteerde technologieën in verschillende aspecten van de computertechnologie.

In de zomer van 2019 openden wij onze eerste Europese afdeling in Nederland waardoor onze Europese klanten gemakkelijker toegang hebben tot onze producten.

Onze missie
Het is onze missie om onze klanten een hoogwaardig, exclusief ontwerp en optimaal gebruikscomfort te bieden.

Een nauwe interactie tussen onze R&D- en ontwerpteams stelt ons in staat om technologieën en ontwerpnormen te combineren. We streven ernaar om de prestaties te verbeteren, het achtergrond geluid te verminderen en de visuele ervaring te optimaliseren.

Iedere keer weer.Met elk nieuw product dat we maken.

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en de loyaliteit van onze klanten.

Delen:
Contact

Ipason Europe BV

Eusebiusbuitensingel 3
6828 HS Arnhem

T. +31(0)6 476 95 215
E. info@ipason.nl

Juridische informatie

Algemene voorwaarden

Website door InterXL