X

Migrate M (Mini Desktop)

De Migrate M is een mini powerhouse. Met een inhoud van slechts 2L en solide ontwerp geeft deze computer de term desktop een geheel nieuwe betekenis.

Met processoren die varieren van Pentium tot i5-9e generatie vindt u altijd de juiste configuratie voor uw gebruik. Of het nu standaard computer gebruik is of voor meer professioneel gebruik. De Migrate M past altijd!

Door het compacte formaat en het geruisloze en energie zuinige gebruik wordt deze PC de stille kracht van ieder kantoor.

Natuurlijk beschikt de Migrate M over alle noodzakelijke aansluitingen. Zoals USB, HDMI, COM en Ethernet.

Geruisloos - Compact - Flexibel!

Je bent hier:Producten>Migrate (Mini Desktop)>Migrate M (Mini Desktop)

Jouw Ipason

Ipason

MigrateM.3 (G5400/4G/240G SSD)

Met een Intel Pentium G5400 processor, 4Gb RAM geheugen en een opslag capaciteit van 240G SSD is de mini desktop een ideale vervanging van uw bestaande desktop. Natuurlijk beschikt de Migrate M over alle noodzakelijke aansluitingen. Zoals USB, HDMI, COM en Ethernet.
Door het compacte formaat en het geruisloze en energie zuinige gebruik wordt deze PC de stille kracht van ieder in uw huis of op kantoor.

Thuis
Kantoor
Gaming
Ipason

MigrateM.1 (i5-8400 | 16G | 1T SSD)

Met een Intel i5-8400 processor, 16G RAM geheugen en een opslag capaciteit van 1T SSD
kan deze mini desktop met recht een powerhouse genoemd worden. Natuurlijk beschikt de Migrate M over alle noodzakelijke aansluitingen. Zoals USB, HDMI, COM en Ethernet.
Door het compacte formaat en het geruisloze en energie zuinige gebruik wordt deze PC de stille kracht van ieder kantoor.

Thuis
Kantoor
Gaming

Mijn Ipason Advies op maat

Welke computer past het best bij mij?

Helaas is dit geen makkelijke vraag. De keuze voor de juiste processor, werkgeheugen, opslag of grafische ondersteuning kan best lastig zijn als je niet dagelijks met deze materie bezig bent.

Bij de perfecte computer is de configuratie afgestemd op het software gebruik. En dit is natuurlijk voor iedereen net weer even anders. Laat ons weten welke software jij gebruikt of welke spellen jij speelt en we helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Advies op maat
Contact

Ipason Europe BV

Eusebiusbuitensingel 3
6828 HS Arnhem

T. +31(0)26 205 8088
E. info@ipason.nl

Juridische informatie

Algemene voorwaarden

Website door InterXL