X

Elite 2 (23,6" AIO PC)

De Elite 2 is de perfecte All-in-One PC voor (semi-) professioneel gebruik. Met een gebogen 23,6" Full HD scherm en een processor configuratie die ruim voldoende is voor het uitvoeren van de meest voorkomende taken zoals het surfen op het web, e-mail, social media of het afspelen van Full HD video maar ook genoeg rekenkracht tot z'n beschikking heeft om zwaardere werklast te kunnen uitvoeren. De elegante vormgeving zorgt ervoor dat deze pc gezien mag worden in ieder kantoor of woonkamer.

Je bent hier:Producten>Elite (All-in-One PC)>Elite 2 (23,6" AIO PC)

Jouw Ipason

Ipason

Elite2.2+ (23.6" | i3-8100 | 8G | 240G SSD)

Met een gebogen 23,6" Full HD scherm en een i3-8100 processor heeft de elite 2.2 een configuratie die voldoende is voor het uitvoeren van de meest voorkomende taken zoals het surfen op het web, e-mail, social media of het afspelen van Full HD video en daarnaast nog genoeg over houdt voor het verwerken van zwaardere data last. Of zelfs voor het spelen van games zoals RocketLeague, LPL ofSims4. De elegante vormgeving zorgt ervoor dat deze pc gezien mag worden in ieder kantoor of woonkamer.

Thuis
Kantoor
Gaming

Mijn Ipason Advies op maat

Welke computer past het best bij mij?

Helaas is dit geen makkelijke vraag. De keuze voor de juiste processor, werkgeheugen, opslag of grafische ondersteuning kan best lastig zijn als je niet dagelijks met deze materie bezig bent.

Bij de perfecte computer is de configuratie afgestemd op het software gebruik. En dit is natuurlijk voor iedereen net weer even anders. Laat ons weten welke software jij gebruikt of welke spellen jij speelt en we helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Advies op maat
Contact

Ipason Europe BV

Eusebiusbuitensingel 3
6828 HS Arnhem

T. +31(0)26 205 8088
E. info@ipason.nl

Juridische informatie

Algemene voorwaarden

Website door InterXL