X

Elite (All-in-One PC)

De ELITE Serie heeft een esthetische vormgeving. Met de ultradunne behuizing, een randloos scherm en een draadloos toetsenbord en muis passen deze PC's in elk modern huis of kantoor.

Voor kantoorgebruik en thuiswerken:
Om het gebruikerscomfort te optimaliseren, variëren de processoren van de Elite serie van de basis Celeron tot hoogwaardige Intel 8e Generatie processoren. Genoeg om alledaagse taken, zoals surfen op het web, kantoor-apps gebruiken en HD-video’s af spelen aan te kunnen, of krachtiger, om als werkstation en zelfs als (lichte) server dienst te doen.

Voor Gaming:
De geïntegreerde GPU is uitsluitend geschikt om basisgames en e-sport games met minimale instellingen te spelen en wordt derhalve niet aanbevolen voor dagelijkse spelers.

Mijn Ipason Advies op maat

Welke computer past het best bij mij?

Helaas is dit geen makkelijke vraag. De keuze voor de juiste processor, werkgeheugen, opslag of grafische ondersteuning kan best lastig zijn als je niet dagelijks met deze materie bezig bent.

Bij de perfecte computer is de configuratie afgestemd op het software gebruik. En dit is natuurlijk voor iedereen net weer even anders. Laat ons weten welke software jij gebruikt of welke spellen jij speelt en we helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Advies op maat
Contact

Ipason Europe BV

Eusebiusbuitensingel 3
6828 HS Arnhem

T. +31(0)26 205 8088
E. info@ipason.nl

Juridische informatie

Algemene voorwaarden

Website door InterXL