X

Black Box

De BlackBox valt op door zijn eenvoud. De compacte vormgeving en draagbeugel maken deze high-end desktop flexibel in gebruik.. Het geavanceerde ventilatie systeem zorgt ervoor dat dit werkstation z'n hoofd koel houdt bij de uitvoering van de zwaarste taken.

Je bent hier:Producten>Black (Gaming Desktop)>Black Box

Jouw Ipason

Ipason

BlackBox.2 (i5-9600KF | 16G | 1TB | GTX1660Super)

De GeForce GTX 1660 SUPER is tot 20% sneller dan de originele GTX 1660 en tot 1,5x sneller dan de vorige generatie GTX 1060 6 GB. Het is een supercharger voor de populairste games van nu dankzij aansturing van de bekroonde NVIDIA Turing™ -architectuur en ultrasnel GDDR6-geheugen.
Samen met een SSD van 1Tb, een 9e generatie Intel i5 processor en 16 Gb RAM geheugen bent u klaar voor iedere uitdaging. De BlackBox.2 doet gewoon z'n werk!

Thuis
Kantoor
Gaming
Ipason

BlackBox.1 (i5-9400F | 8G | 480G SSD | RTX2060)

Deze is voor de high-end gamers!!! De GeForce RTX™ 2060 wordt aangestuurd door de NVIDIA Turing™-architectuur waardoor nieuwe games en gamers niet alleen van geweldige prestaties kunnen profiteren, maar ook van de kracht van realtime raytracing en AI.
Met een 480Gb Solid State, 8Gb RAM en een Intel i5 9e generatie processor ben je gegarandeerd van een soepele game beleving. Het geavanceerde ventilatie systeem zorgt ervoor dat dit werkstation z'n hoofd koel houdt bij de uitvoering van de zwaarste taken.

Thuis
Kantoor
Gaming
€ 1049,-

Mijn Ipason Advies op maat

Welke computer past het best bij mij?

Helaas is dit geen makkelijke vraag. De keuze voor de juiste processor, werkgeheugen, opslag of grafische ondersteuning kan best lastig zijn als je niet dagelijks met deze materie bezig bent.

Bij de perfecte computer is de configuratie afgestemd op het software gebruik. En dit is natuurlijk voor iedereen net weer even anders. Laat ons weten welke software jij gebruikt of welke spellen jij speelt en we helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Advies op maat
Contact

Ipason Europe BV

Eusebiusbuitensingel 3
6828 HS Arnhem

T. +31(0)26 205 8088
E. info@ipason.nl

Juridische informatie

Algemene voorwaarden

Website door InterXL